top of page

Guláš Tolštej - Milštejn


Guláš Tolštej - Milštejn recept

Tachovsko. Původ rumunští Slováci (původ rumunští Slováci).


 

Ingredience



30 dkg libového bůčku (i jiného prorostlého vepřového masa)

30 dkg malých cibulí

30 dkg fazolových semen

30 dkg čerstvých hub

6 stroužků česneku

1 dl oleje

2 dl vína (bílé fazole – červené víno a opačně)

2 kávové lžičky červené papriky

½ kávové lžičky pálivé papriky

2 kuličky nového koření

1 bobkový list

sůl


 

Příprava


Fazole přes noc namočíme. Maso a houby nakrájíme na malé kostky, cibuli na čtvrtky. Maso, houby a cibuli osmahneme na oleji, přidáme papriku, promícháme a vlijeme namočené fazole i s vodou, ve které se máčely, přidáme koření a pomalu dusíme asi jednu hodinu. Podléváme vínem. Před dokončením vložíme česnek utřený se solí a promícháme.


 

Příloha


Podáváme s chlebem.


 

Recepty Chodsko

Původní receptura


Chodské recepty

Snadné



Tradiční chodská jídla

Pomalu dusíme asi jednu hodinu

3 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

コメント


bottom of page