top of page

Popelčina omáčka


Popelčina omáčka recept
Popelčina omáčka

(cca 5 – 6 dl omáčky).


 

Ingredience


1/2 šálku kečupu

1 šálek piva

3/4 šálku jablečného octa

3 lžíce třtinového cukru

2 lžíce worcestrové omáčky

2 nakrájené stroužky česneky

2 čajové lžičky kmínu

1/2 čajové lžičky soli


 

Příprava


Všechny ingredience dobře promícháme a v pánvičce přivedeme k varu, poté zredukujeme teplotu. Povaříme za občasného míchání. Omáčka se servíruje teplá.


 

Příloha


Hodí se na žebírka a kuřecí maso.


 

Recepty Chodsko

Původní receptura



Chodské recepty

Na pánvičce přivedeme k varu



Tradiční chodská jídla

Omáčka se servíruje teplá




2 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page