![Rychlá zabijačková polévka recept](https://static.wixstatic.com/media/7c4663_2f1ce54f201f4c7dbfde5b7c091d6e93~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_98,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/7c4663_2f1ce54f201f4c7dbfde5b7c091d6e93~mv2.jpg)
Rychlá a vydatná polévka.
Ingredience
1 jelítko
1 jitrnice
česnek dle chuti
majoránka
mletý pepř
sůl
Příprava
Jelítkový a jitrnicový prejt vložíme do hrnce, zalijeme vodou, přidáme prolisovaný česnek a majoránku a povaříme. Nakonec podle chuti osolíme a opepříme.
Příloha
Chléb.
![](https://static.wixstatic.com/media/7c4663_b6b68373bea943d193f641e3c9eef095~mv2.jpg/v1/fill/w_58,h_55,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/7c4663_b6b68373bea943d193f641e3c9eef095~mv2.jpg)
Podobně můžeme připravit i polévku z kroupového jelita.
![Recepty Chodsko](https://static.wixstatic.com/media/7c4663_610a2f1a1d1d485789749dd4e9ee7c99~mv2.jpg/v1/fill/w_197,h_196,al_c,q_80,blur_3,enc_auto/7c4663_610a2f1a1d1d485789749dd4e9ee7c99~mv2.jpg)
Původní receptura
![Chodské recepty](https://static.wixstatic.com/media/7c4663_f3db2c647ccf446bb14b1ab8c092fefa~mv2.jpg/v1/fill/w_197,h_196,al_c,q_80,blur_3,enc_auto/7c4663_f3db2c647ccf446bb14b1ab8c092fefa~mv2.jpg)
Snadné
![Tradiční chodská jídla](https://static.wixstatic.com/media/7c4663_dbbbe302d54247068c090353241d95dd~mv2.jpg/v1/fill/w_197,h_196,al_c,q_80,blur_3,enc_auto/7c4663_dbbbe302d54247068c090353241d95dd~mv2.jpg)
Povaříme